Pieteikties konkursam var vēl tikai 10 dienas!

Februāris tuvojās beigām un tas nozīmē, ka arī pieteikumu iesniegšanas laiks šī gada ResearchSlam konkursam drīz noslēgsies. Palikušas ir mazāk kā 10 pilnas dienas! Nepalaid garām šo unikālo iespēju pastāstīt par savu pētījumu plašākai sabiedrībai, attīstīt savas uzstāšanās prasmes un saņemt vērtīgas balvas.

Konkursa mērķis ir noskaidrot, kuriem Latvijas maģistrantiem un doktorantiem piemīt labākās runas un uzstāšanās prasmes un kuri spēj par savu pētījumu pastāstīt interesantāk un aizraujošāk. Šogad pirmo reizi savā starpā sacentīsies arī konkursa dalībnieku pārstāvētās augstskolas par ResearchSlam kausu!

Visi dalībnieki:

  • Varēs apmeklēt semināru, lai uzlabotu savas uzstāšanās prasmes!
  • Saņems īpašas veicināšanas balvas no konkursa organizatoriem un sponsoriem!
  • Iegūs vienreizēju pieredzi!

Tie dalībnieki, kas iekļūs finālā, cīnīsies par galvenajām balvām – vienreizējām stipendijām. Finālistiem tiks nodrošināti arī papildus individuālie treniņi un speciālās balvas no AS “Swedbank”, AS “Latvenergo” un RunasKursi.lv. Kā pārsteigumu esam ieplānojuši arī īpašās nominācijas, kas tiks izziņotas tikai konkursa finālā!

Ja Tev ir jautājumi par pieteikšanos konkursam, bet negribas lasīt nolikumu, tad esam sagatavojuši nelielu prezentāciju par pašu svarīgāko: https://prezi.com/fsrnfztzqxar/researchslam-2016/

Gaidīsim Tavu pieteikumu līdz 6. martam plkst. 23:59!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Atbildēt