«ResearchSlam» sarunu festivālā LAMPA

Piektdien, 29. jūnijā, jauno zinātnieku konkursa «ResearchSlam 2018» sezonas dalībnieki uzstāsies sarunu festivālā «LAMPA» plkst. 20:00 uz Swedbank Izglītības skatuves Cēsu pils parkā.

Četri «ResearchSlam 2018» finālisti – RTU doktorante Māra Pudāne, RSU doktorante Vita Melne, LU doktorants Ingus Pērkons un LU doktorantūras absolvente Inga Retiķe – vēlreiz stāstīs par saviem pētījumiem plašākai sabiedrībai sarunu festivālā «LAMPA». Viņiem pievienosies arī LU pētniece Ireta Čekse, kas uzstājās «ResearchSlam» pasākumā IV Pasaules latviešu zinātnieku kongresā. Šoreiz iztiksim bez dalībnieku vērtēšanas. Izbaudīsim interesantus stāstus par jaunāko Latvijas zinātnē un veidosim sarunu ar visiem klātesošajiem.

Līdzīgi kā citos «ResearchSlam» pasākumos, arī festivālā dalībniekiem būs jāstāsta par saviem pētījumiem interesantā un saprotamā veidā, izmantojot PechaKucha™ (20 slaidi x 20 sekundes) prezentāciju formātu. Tas ir īpaši veidots, lai liktu runātājiem koncentrēties tikai uz pašu galveno un negarlaikotu savu auditoriju.

Sarunu festivāls «LAMPA» notiks jau ceturto gadu pēc kārtas un piedāvās saviem apmeklētājiem virkni aizraujošu sarunu par sabiedrībai nozīmīgiem jautājumiem divu dienu garumā (29. – 30. jūnijā, Cēsīs). Festivālu rīko Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS, Swedbank, reklāmas aģentūra “Armadillo”, komunikācijas vadības aģentūra “Deep White”, Cēsu novada pašvaldība un British Council. Vairāk informācijas par festivālu un tā programmu var atrast festivāla mājas lapā.

Aktualitātēm par «ResearchSlam 2018» izbraukuma sesiju festivālā var sekot arī mūsu Facebook pasākumā.